Home

Jeg tar følgende oppdrag på freelance-basis:

Analyse

Trenger du informasjon og analyse av en sak som er av betydning for deg eller din virksomhet? Jeg bistå deg med det teté-a-teté eller som en skriftlig rapport.

Myndighetskontakt

Har du en sak du ønsker å ta opp med myndighetene lokalt eller sentralt i Norge? Jeg kan bistå deg med å finne rett myndighetsperson og/eller bistå med kontakt.

Medierådgivning

Har du en sak du ønsker skal komme i media? Jeg kan hjelpe deg med å komme i media eller unngå å komme i media, samt utarbeide strategi for mediehåndtering og kurse deg/dere i hvordan håndtere media.

Journalistikk

Har du en tekst eller flere du ønsker skrevet til nettside eller print? Jeg kan hjelpe med det.

Konfransiér og/eller debattleder

Har du et event du ønsker å gjennomføre? Jeg kan være konfransiér, debattleder og/eller hjelpe til med planleggning og regi av arrangementet.

Rådgivning i sosiale medier

Vurderer din virksomhet å etablere seg i sosiale medier? Jeg kan bistå med rådgivning, strategi og eventuelt opprettelse av profil i sosiale medier for deg eller din virksomhet.

Skrivekurs

Å kunne skrive kort og presist er viktig. Det ligger mye makt i å kunne klart formulere og begrunne sine mål, standpunkter og budskap. Jeg hjelpe deg med å skrive bedre og nå ut.

Ta kontakt for oppdrag og pris.

E-post: erik(at)lundesgaard.no eller telefon +47 95 88 19 87

Utvalgte referanser

Iglo – forum for boligpolitikk

I desember 2011 tok eiendomsrådgiver Mikkel Røisland (Røisland & Co) intiativ til å etablere prosjektet Iglo – forum for boligpolitikk.

Vår ambisjon er å skape en møteplass for næringsliv, organisasjoner, beslutningstakere og publikum for å diskutere løsninger på de utfordringer boligmarkedet i Norge står overfor. Vi vil spred kunnskap om boligmarkedet og sette fokus på hvordan vi ønsker at fremtidens boligmarked i Norge skal være.

Les mer på www.igloforumforboligpolitikk.no

Human Etisk Forbund

2 mai 2011 arrangerte og ledet jeg debatten med tema Trenger vi alternativ medisin? på Litteraturhuset i Oslo. Debatten var en del av Human Etisk Forbunds kampanje for kritisk tenkning – Ingen liker å bli lurt. Se debatten her.

Subaru Norge/Futatsu Industries


Fra januar til april 2010 driftet jeg Subaru Norge sitt digitale bilag distribuert via vg.no. Jeg skrev sakene, redigerte og driftet nettsiden, redigerte foto, samt frontet siden på vg.no. Siden hadde over 250 000 lesere i kampanjeperioden. Besøk siden her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s